28-31/10/2021 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΣΤΟΥΠΑ!!

28-31/10/2021 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΣΤΟΥΠΑ!!

28-31/10/2021 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ-ΠΥΛΟ-ΜΕΘΩΝΗ-ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ-ΣΤΟΥΠΑ!!

ΗΜΕΡΑ 1η: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:00. Στάση στο Αρτεμίσιο και συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Επίσκεψη στο Ναό της Υπαπαντής και ελεύθερος για φαγητό και βόλτα στην πόλη. Το απογευματάκι άφιξη στο ξενοδοχείο μας APOLLO RESORT ART HOTEL 4*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: Μετά το πρωινό αναχωρούμε για την Κορώνη και τη Μεθώνη. Στη Μεθώνη θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα. Από εκεί θα συνεχίσουμε για την Πύλο όπου και θα γευματίσουμε.Επιστροφή στο ξεχοδοχείο μας το απόγευμα. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για τη Μεσσηνιακή Μάνη. Πρώτη μας στάση στη Στούπα για καφέ. Από εκεί συνεχίζουμε για την Καρδαμύλη όπου και θα γευματίσουμε. Η Καρδαμύλη είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό νοτιοαναλυτικά της Καλαμάτας.Η γοητευτική παλιά πόλη με τους αναστηλωμένους πύργους, οι βοτσαλωτοί κολπίσκοι με τις ελιές και τα κυπαρίσσια, τα πετρόχτιστα χωριά του Ταΰγετου μαγνητίζουν τους φυσιολάτρες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Δείπνο.Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η:Μετά από ένα ταξίδι γεμάτο όμορφες εικόνες παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής. Με ενδιάμεση στάση για καφέ, φτάνουμε νωρίς το μεσημεράκι στο Ναύπλιο όπου θα παραμείνουμε αρκετές ώρες για κάφε και φαγητό. Επιστροφή το βραδάκι στην Αθήνα.

 

Περιλαμβάνονται :

Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο APOLLO RESORT ART 4*

Μετάβαση και επιστροφή με υπερπολυτελές και κλιματιζόμενο πούλμαν

Πρωινό

Ημιδιατροφή

Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Αρχηγός

Δεν περιλαμβάνεται :

O φόρος διαμονής 3,00€ ανά δωμάτιο ανά διανυκτέρευση

**ΠΡΟΣΟΧΗ : Ο αριθμός των μονόκλινων δωματίων είναι περιορισμένος!!!

ΤΙΜΕΣ

Δίκλινο δωμάτιο/άτομο: 200€

Μονόκλινο δωμάτιο: 260€


DateLengthPrice
Dates1 Length1 Price1
Dates2 Length2 Price2
Dates3 Length3 Price3
Dates4 Length4 Price4