08/10-10/10 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

08/10-10/10 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

08-10/10/2021 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

1η ΜΕΡΑ : Αναχώρηση από το γραφείο μας 07:00 και με ενδιάμεσες στάσεις άφιξη στη Μονεμβασιά όπου θα παραμείνουμε αρκετές ώρες για βόλτα , φαγητό και μπάνιο ,γιατί όχι (εφόσον το επιτρέπει ο καιρός). Από εκεί συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας BELLEHELENE 14 χιλιόμετρα έξω από το Γύθειο και πάνω στην θάλασσα. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ : Πρωινό στον μπουφέ του ξενοδοχείου μας και αναχώρηση για την Βάθεια με τους ωραίους πύργους. Όμορφη διαδρομή στο χαρακτηριστικό Μανιάτικο τοπίο και άφιξη στον Γερολιμένα για ουζάκι και μπάνιο. Η ονομασία του οικισμού πιθανότατα οφείλεται στην θεώρησή του ως ιερού λιμανιού. Κατά το παρελθόν αναφερόταν στην τοπική διάλεκτο της Μάνης ως Λιμένας. Μεσημεριανό γεύμα στην Αρεόπολη .Η Αρεόπολη είναι ιστορικός οικισμός, που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας, πατρίδα των Μαυρομιχαλέων και έχει κριθεί διατηρητέος κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της Μάνης.

Απογευματάκι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ:Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και ελευθερος χρόνος για μια ωραία βόλτα ή μπανιο στην παραλία του ξενοδοχείου μας. Γεύμα στο Γύθειο. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

130 € το άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

170€ μονόκλινο.

Περιλαμβάνονται :

2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BELLE HELENE στο Βαθύ Γυθείου.

2 πρωινά και 2 γεύματα στο ξενοδοχείο σε μπουφέ.

Πολυτελές πούλμαν της εταιρείας μας για την πραγματοποίηση της εκδρομής.

Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνονται :

Ο φόρος διανυκτέρευσης 3ευρώ ανά δωμάτιο και για τις δυο βραδιές.


DateLengthPrice
Dates1 Length1 Price1
Dates2 Length2 Price2
Dates3 Length3 Price3
Dates4 Length4 Price4