25-28/10 ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΓΝΑΝΤΑ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

25-28/10 ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΑΓΝΑΝΤΑ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

 

25-28/10 4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ-ΑΓΝΑΝΤΑ-ΠΡΑΜΑΝΤΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ

 

ΗΜΕΡΑ 1η:Αναχώρηση στις 07:00 από το γραφείο μας. Φαγητό το μεσημέρι στο Μενίδι Αιτ/νιας.Στάση στο γεφύρι της Άρτας.Από εκεί συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας Epirus Palace Congress & Spa 5*.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η:Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα επισκεφτούμε τα Ζαχοροχώρια όπου θα υπάρχει χρόνος για καφέ και βόλτα στους Κήπους.Έπειτα θα επισκεφτούμε το φαραγγι του Βίκου και το μεσημέρι φαγητό στο Μονοδένδρι.Μετά το φαγητό θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στην πόλη των Ιωαννίνων για βόλτα, καφέ ή επίσκεψη (προαιρετικά) στο Νησάκι της Κυρά Φροσύνης(Το μόνο νησί λίμνης που κατοικείται, στην Ευρώπη).Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας.

 

ΗΜΕΡΑ 3η:Μετά το πρωινό μας κατευθυνόναστε προς τα Τζουμέρκα.Καφεδάκι στο χωριό Άγναντα.Έπειτα θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Ανεμότρυπα.Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στο χωριό Πράμαντα. Επιστροφή στα Γιάννενα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο.Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

ΗΜΕΡΑ 4η:Αφού αναχωρήσουμε από το ξενοδοχείο θα κάνουμε στάση στο Μουσείο Βρέλλη (έξοδα ατομικά).Από εκεί με ενδιάμεση στάση θα γευματίσουμε το μεσημέρι στη Ναύπακτο.Επιστροφή το βραδάκι στην Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 

3 διανυκτερεύσεις στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Epirus Palace Congress & Spa 5*

Ημιδιατροφή (3 πρωινά και 3 γεύματα)

Μετάβαση και επιστροφή με υπερπολυτελές πούλμαν

Αρχηγός

 

Δεν περιλαβάνεται ο φόρος διαμονή 4€ ανά δωμάτιο/ ανά διανυκτέρευση

 

TΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

 

330€ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

240€ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

 

 

 


DateLengthPrice
Dates1 Length1 Price1
Dates2 Length2 Price2
Dates3 Length3 Price3
Dates4 Length4 Price4