12/02/2020 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑ

12/02/2020 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ  ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑ

12/02/2020 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ <<ΜΑΡΙΚΑ>> ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΩΡΑ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Η ΜΑΡΙΚΑ είναι μια παράσταση εμπνευσμένη από τη μυθιστορηματική ζωή και το έργο της Μαρίκας Κοτοπούλη, μιας αμφιλεγόμενης γυναίκας, που κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλα το στίγμα της στην ιστορία της νεότερης Ελλάδας. Όχι μόνο ως μια σπάνια καλλιτέχνιδα αλλά και ως μια πανίσχυρη προσωπικότητα με ενεργή συμμετοχή στο πολιτικό, πνευματικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της εποχής της. Μια εποχής μακρινής, αλλά με πολλές συγγένειες με την σύγχρονη που ζούμε σήμερα.

Στην αρχή της παράστασης βρίσκουμε τη Μαρίκα το 1937, την εποχή που εγκαινιάζει το σημερινό θέατρο Ρεξ. Ύστερα γνωρίζουμε την τρομερή προσωπικότητα της «δασκάλας» , όταν το 1941 ιδρύει τη θεατρική της σχολή, μέσα στην καρδιά της Κατοχής για να φτάσουμε ως την αργή αλλά σταθερή πορεία της, προς το τέλος του έργου της, το 1954, τότε που φεύγει πια κι από τη ζωή.

Πρωταγωνιστούν:

Νένα Μεντή,Νεφέλη Κουρή,Δημήτρης Σαμόλης,Δεπάστας Γιώργος,Πατέλης Μάκης,Μαντζουράνη Χριστιάννα,Τουντασάκη Μαριάννα,Λόξας Γιώργος,Σίντος Γιάννης,Τόνια Μαράκη,Ναταλία Αθανασιάδη,Παναγιώτης Ράιος

Περιλαμβάνονται :

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

  • Εισιτήριο παράστασης

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση η παραγωγή του θεάματος ορίζει πληρωμή των εισιτηρίων με την κράτηση,παρακαλώ όπως εξοφλείτε το εισιτήριο σας με την δήλωση συμμετοχής.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ 16:30

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 18€ /ΑΤΟΜΟ

Διάρκεια παράστασης με διάλειμμα περίπου 2 ώρες


DateLengthPrice
Dates1 Length1 Price1
Dates2 Length2 Price2
Dates3 Length3 Price3
Dates4 Length4 Price4