ΤΕΤΑΡΤΗ 22/01/2020 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΤΕΤΑΡΤΗ 22/01/2020 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ

Η αρχόντισσα της Σμύρνης Φιλιώ Μπαλτατζή και τα παιδιά της καταφέρνουν να επιζήσουν της Μικρασιατικής καταστροφής και μετά από μεγάλες περιπέτειες καταλήγουν στη Μακεδονία. Η Σαλονίκη γίνεται η πατρίδα των προσφύγων. Μια πολυπολιτισμική πόλη με ντόπιους, πρόσφυγες, Πόντιους και Εβραίους που ζουν αρμονικά παρά τις διαφορές τους. Το έργο παρακολουθεί την πορεία της οικογένειας και πολλών νέων χαρακτήρων την περίοδο από την ανταλλαγή των πληθυσμών μέχρι την αρχή του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Η ανέλιξη των προσφύγων από την απόλυτη φτώχεια σε μια καινούρια αξιοπρεπή ζωή, η προσπάθειά τους να γίνουν ένα με τ’ αδέλφια τους στην Ελλάδα, η άνοδος και η πτώση της ακμάζουσας Εβραϊκής κοινότητας, δίνονται ανάγλυφα μέσα από τους χαρακτήρες.

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Μιμή Ντενίση,Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Γιώργος Αρμένης, Νικολέτα Βλαβιανού, Κατερίνα Γερονικολού, Μαρία Εγγλεζάκη, Λευτέρης Ελευθερίου, Δημήτρης Μακαλιάς, Μιχάλης Μητρούσης, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Νίκη Παλληκαράκη, Όλγα Πολίτου, Δήμητρα Σιγάλα, Αναστασία Σκοπελίτη, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αντιγόνη Ψυχράμη.

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ 17:30

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 22€ /ΑΤΟΜΟ

 

Διάρκεια παράστασης με διάλειμμα περίπου 3 ώρες

 

Περιλαμβάνονται :

 

Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

Εισιτήριο παράστασης

 

Στη συγκεκριμένη εκδήλωση η παραγωγή του θεάματος ορίζει πληρωμή των εισιτηρίων με την κράτηση ,παρακαλώ όπως εξοφλείτε το εισιτήριο σας με την δήλωση συμμετοχής

 


DateLengthPrice
Dates1 Length1 Price1
Dates2 Length2 Price2
Dates3 Length3 Price3
Dates4 Length4 Price4