03/09 – 08/09 6ΗΜΕΡΟ RELAX ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΡΟ!!!

03/09 – 08/09 6ΗΜΕΡΟ RELAX ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗ ΛΕΡΟ!!!

03/09 – 08/09 6ΗΜΕΡΟ RELAX ΣΤΟ ΠΙΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
ΣΤΗ ΛΕΡΟ!!!

Ημέρα 1η: Αναχώρηση στις 13:00 από το γραφείο μας. Επιβίβαση στο καράβι και άφιξη στη Λέρο το βράδυ. Από εκει κατευθυνόμαστε στα Άλιντα όπου βρίσκονται τα ξενοδοχεία μας.Διανυκτέρευση

Ημέρα 2η: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα κάνουμε μία πρώτη γνωριμία με το νησί. Επίσκεψη στη Παναγία του Κάστρου και μετά θα τα κατευθυνθούμε προς το Παντέλι όπου θα κάνουμε μπάνιο και θα γευματίσουμε. Νωρίς το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η: Μετά το πρωινό μας, θα επισκεφθούμε την εκκλησία του Αγίου Ισίδωρου και την Αγία Κιουρά. Στη συνέχεια πηγαίνουμε για μπάνιο και φαγητό στο Μπλεφούτη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 4η: Προαιρετική εκδρομή στην Κάλυμνο!
Λίγο πρωινό το ξύπνημα μας , αλλά αξίζει το κόπο! Αναχώρηση στις 07:00 από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας και μετάβαση στα Ποθιά, το λιμάνι της Καλύμνου. Εκεί θα μας περιμένει πούλμαν όπου θα κάνουμε μία μικρή περιήγηση στο νησί και θα επισκεφθούμε τον Άγιο Σάββα , τον πολιούχο του νησιού. Θα συνεχίσουμε σε κάποια από τις παραλίες του νησιού για μπάνιο και γεύμα. Αναχώσηση τις 15:00 από την Κάλυμνο και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 5η: Θα επισκεφθούμε το πολεμικό μουσείο όπου είναι μοναδικό και βρίσκεται στη περιοχή Μεριά. Από εκεί θα συνεχίσουμε από τη Παναγία Καβουράδαινα η οποία πήρε το όνομα της από ένα καβούρι που πάνω του απεικονιζόταν η μορφή της Παναγίας. Στη συνέχεια μπάνιο και φαγητό στη παραλία του Ξηρόκαμπου. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 6η: Αφού πάρουμε το πρωινό μας θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος για μια τελευταία βόλτα στα μέρη μας. Στη συνέχεια, το απόγευμα θα επισκεφθούμε και το Λακκί. Ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση το βράδυ (22:50) για την Αθήνα .

Περιλαμβάνονται:
Εισιτήρια καραβιού Πειραιάς- Λέρος - Πειραιάς
5 διανυκτερέυσεις σε 2 διπλανά ξενοδοχεία (Marilen hotel - Bulafendis)
Πρωινό
5 (σερβιριζόμενα) γεύματα σε κοντινό εστιατόριο
Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
Οδηγός
Συνοδός
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνεται:
Η προαιρετική εκδρομή στην Κάλυμνο
Εισόδοι σε μουσεία και σε αρχαιολογικούς χώρους
Φόρος διαμονής (0.50€ ανά δωμάτιο / ανά ημέρα)

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ :370€
ΤΙΜΗ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ: 470€


DateLengthPrice
Dates1 Length1 Price1
Dates2 Length2 Price2
Dates3 Length3 Price3
Dates4 Length4 Price4