17-19/02 3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΡΑΨΑΝΗ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ

17-19/02 3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΡΑΨΑΝΗ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ

17-19/02 3ΗΜΕΡΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΡΑΨΑΝΗ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑΣ-ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΟΛΥΜΠΟΣ-ΛΙΤΟΧΩΡΟ

Ημέρα 1η: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07:30 πμ. Με ενδιάμεσες στάσεις φθάνουμε το μεσημεράκι στην όμορφη Ραψάνη. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, καφέ και βόλτα. Από εκεί συνεχίζουμε για το ξενοδοχείο μας POSEIDON PALACE 4*. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 2η: Αφού πάρουμε το πρωινό μας αναχωρούμε για την Κοζάνη.Η πόλη της Κοζάνης είναι φημισμένη για τις αποκριάτικες εκδηλώσεις της, που συνεχίζουν αναλλοίωτα τα παλιά έθιμα. Οι «φανοί», οι μασκαράδες που περιφέρονται σε όλη την πόλη, οι λαϊκοί οργανοπαίκτες και οι μπάντες στους δρόμους, το κρασί, τα «κιχιά» και τα κεράσματα σε όλους, η έντονη σκωπτική διάθεση και η καθολική συμμετοχή στα δρώμενα, είναι τα χαρακτηριστικά των αποκριάτικων ημερών. Εκεί θα παρακολουθήσουμε το καρναβάλι της. Θα υπάρχει αρκετός ελεύθερος χρόνος ώστε ο καθένας να τον αξιοποιήσει όπως θέλει. Νωρίς το απογευματάκι αναχώρηση απο την Κοζάνη και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο μαζί με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

Ημέρα 3η : Μετά το πρωινό μας θα κατευθυνθούμε προς τον Άγιο Διονύσιο στον Όλυμπο. Στη συνέχεια θα κάνουμε στάση για καφέ και γλυκό στο όμορφο Λιτόχωρο. Το μεσημέρι γεύμα στο Σαρακοστιανό μπουφέ του ξενοδοχείου μας. Επιστροφή το βραδάκι στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Περιλαμβάνονται :
2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο POSEIDON PALACE 4*
Πρωινό
Ημιδιατροφή
Σαρακοστιανός μπουφές για την Καθαρά Δευτέρα
Μετάβαση και επιστροφή με υπερπολυτελές πούλμαν
Αρχηγός

TΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
145€ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
175 ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

Από τη νέα χρονιά ενδέχεται να προστεθεί <<ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ>> ανά δωμάτιο κάτι το οποίο δεν περιλαμβάνεται στη τιμή.


DateLengthPrice
Dates1 Length1 Price1
Dates2 Length2 Price2
Dates3 Length3 Price3
Dates4 Length4 Price4